Kantine

Kantine, møterom og møtemat

Velkommen til kantinen i første etasje av Egersund forum. I kantinen kan alle leietakerne og gjester i Egersund Forum mette magen og «lade batteriene». Dette er stedet der man møtes på tvers av firma, bygger relasjoner og kan dele utfordringer og suksess. Kantinen driftes av AKS, som tilbyr kundene en god og trivelig matopplevelse i flotte og moderne lokaler.

Åpningstider

Kantinen er åpen fra kl. 8:00 til 13:30,
Lunsjservering er fra kl. 11:00 til 12:30.

Det er bordplass til 125 gjester samtidig, og det finnes også et stort møterom som kan bookes av leietakerne i Egersund Forum.

Kantinen ligger i førte etasje og har bordplass til 125 gjester samtidig. 

Meny

AKS tilbyr en en variert lunsjmeny med både varm og kald mat.
Dagens lunsj, i tillegg til salatbar og påsmurt.

Overtidsmat/møtemat kan bestilles. Ta kontakt

Spesialtilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev – her vil vi blant annet sende ut tilbud på overskuddsmat – eventuelle tilbud sendes ut ca klokken 12:30 de aktuelle dagene.

Møterommet i første etasje er til disposisjon for alle leietakere i Egersund Forum.

Møterom og møtemat

Møterommet er topp moderne med fullt opplegg for videokonferanse. Det er plass til 14 personer. Mellom 08:00 – 15:30 står møterommet i 1. etasje til disposisjon for leietakere i Egersund Forum. AKS tilbyr møtemat fra enkel til full pakke.

Forslag eller innspill

Send gjerne forslag eller innspill til punkter som mangler eller hvordan vi kan gjøre kantinen i Egersund Forum bedre og triveligere til AKS: kantineforum@aks-as.no

Kontaktinfo

Ta kontakt med kantinen for bestillinger
kantineforum@aks-as.no
Telefon: 906 24 833 eller 958 93 377