Evo

Nytt treningssenter til Egersund Forum

Evo Fitness åpner 24. august i Egersund Forum. Driftsdirektør Kjetil Fanebust i Evo, gleder seg til å etablere seg i Egersund Forum.

Evo Fitness-kjeden har allerede seks Evo-sentre i Rogaland, og ønsker å bli enda sterkere i regionen. Evo Fitness i Egersund blir de 41. Evo-senteret i Norge.

Selv om Evo har stengt alle sine sentre til 26. mars for å unngå spredning av coronaviruset, kan du som medlem følge med på Evos podcast. Her får du enkle tips til hjemmetrening og kosthold.  

– Lyttertallene øker for hver dag som går og vi får mange positive tilbakemeldinger på podcasten vår, forteller Fanebust.

Foreløpig har ikke coronaviruset fått noen konsekvenser for byggeprosessen.

– Dersom myndigheter og FHI ikke anbefaler store folkeansamlinger over sommeren vil vi følge rådene. Dette må vi rett og slett se an fremover. EVO er snart ferdig bygget, jeg var på et byggemøte der for en måneds tid siden. I etterkant har de ferdigstilt gulvet, samt gjort ferdig garderober. Vi planlegger å flytte inn utstyr i juni, sier han.

Bygningsarbeidet er godt i gang.
Evo Fitness planlegger å flytte inn utstyr i juni.

Treningssenteret på 457 kvm holder til i første etasje i Egersund Forum.

Gleder seg

Evo Fitness ser frem til å etablere seg i Egersund.

– Vi gleder oss veldig til å etablere oss i Egersund, og spesielt i Egersund Forum som blir et praktbygg i hjertet av Egersund med mange arbeidsplasser, og god parkeringsdekning utenfor vårt lokale.  

Satser på kondis og styrketrening

Fanebust har forklart til Dalane Tidende at de som melder seg inn, får utlevert en adgangsbrikke som gjør at de får tilgang til alle EVO-treningssentrene i Norge. Han forteller at de skal være fokus på kondisjonstrening og styrketrening, men det vil ikke være tradisjonell gruppetrening. De skal også tilby treningsutstyr av høy kvalitet. Det skal også være tilgjengelig garderobe og dusjfasiliteter. Medlemmer får mulighet til å møte en personlig trener om de ønsker hjelp til å komme i gang.